KATEGORİLER
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.
HOŞ GELDİN!
Sn.

Adnan Çetinel

05-05-2023 12:03
Adnan Çetinel
Adnan Çetinel 1962 Adana doğumlu olup 1980 yılında Tarsus Amerikan Lisesi (TAC), 1985 ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümü mezunudur.
Çukurova Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü, Makine Dinamiği ve Teorisi Anabilim dalında, 1988 yılında yüksek lisansını tamamlayan Adnan Çetinel, aynı bölümde araştırma görevlisi olarak da eğitim ve araştırma alanında çalışmıştır. Makina Mühendisliği bölümünde başlamış olduğu Doktora eğitimini askerlik hizmeti için yarım bıraktı, Askerliğini Tuzla Jeep fabrikasında (1013. Ana Tamir) proje subayı olarak tamamladıktan sonra, profesyonel olarak, 5 yıl süreyle Otokar A.Ş Land Rover (ithal araçlar) servis sorumlusu ve daha sonra da OMC Otomotiv (Daewoo Türkiye) firmasının kuruluşunda 2 yıl Genel Md Yrd (Satış Sonrası) olarak görev aldı.
1997 yılının Şubat ayında Maslak’ta kendi imkanlarıyla Anıl Oto'yu kuran Çetinel, 2001 yılında da Huma Oto'yu kurdu. Halen her iki firmanın yetkilisidir.
Temmuz 2022'de çıkan af ile Çukurova Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Anabilim Dalında Doktora eğitimine geri dönmüştür, halen devam etmektedir.
Evli ve iki çocuk babasıdır.
 
 
 

 
 
 
 

Anıl Oto kimin, Huma Oto kimin, Adnan Çetinel kimdir, ne iş yapar.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.